Lil: Real Madrid pokrenuo poslednji napad za Lenja Joroa!

Lil: Real Madrid pokrenuo poslednji napad za Lenja Joroa!

Sa samo 18 godina Leni Joro se smatra jednim od budućih najboljih centralnih odbrambenih igrača u francuskom fudbalu. Ova analiza, mnogi veliki klubovi su preћili. Real Madrid i Pari Sen Žermen su bili najurgentniji po ovom pitanju. Ali, poput Rafaela Varanea, koga je Kasa Blanka regrutovala 2011. godine kada je bivši igrač Lensa imao 18 godina, PSG je ponovo pretučen od strane Merenguesa za mladog odbrambenog igrača sa severa Francuske u nastajanju.

Uprkos želji Lila da proda Joroa u zamenu za 100 miliona evra, Real Madrid je brzo položio zakon u ovom slučaju. Kao što su uradili 2021. sa Stade Rennais za Eduarda Camavingu, kome je takođe ostalo još samo godinu dana ugovora. Sa željom igrača da potpiše samo kod kuće, Merenguesi su jasno stavio do znanja predsedniku Olivijeu Létangu da će, ako LOSC ne smanji njihove zahteve, biti lako da sačekaju godinu dana i kraj Jorovog ugovora da ga potpišu besplatno.

Joro u Real Madridu u ponedeljak?

Zaglavljen sa svojim jedinim sagovornikom, Lil više nije u poziciji snage. Usput ACE I Marca saopštio je ovog utorka ujutru da Real Madrid želi da finalizuje ovaj dosije u narednim danima. Kasa Blanka se nada da će završiti Dolazak Joroa u zamenu za ček između 35 i 40 miliona evra. Veoma smo daleko od traženih 100 miliona evra, pa čak i 60 miliona evra koliko je ponudio PSG.

Posle odlazaka Nača (Saudijska Arabija) i Rafe Marina (koga je Napoli regrutovao za 12 miliona evra), Karlo Anćeloti više nije želeo da se muva okolo kako bi nadoknadio svoju centralnu odbranu. Madrid je zbog toga ubrzao pregovore sa LOSC-om i dva madridska lista u refrenu kažu da je Realov cilj da Joro bude prisutan sa Anćelotinom grupom sledećeg ponedeljka, na dan nastavka aktuelnog šampiona Evrope.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.