Čelsi: Mark Guiu već ide na pozajmicu

Čelsi ukrao čudo Marka Guiua iz FK Barselona

Regrutovan za 6 miliona evra iz FK Barselona, Mark Guiu bi već mogao da napusti Čelsi i pridruži se Sevilji FC na pozajmici. Zabranjen konkurencijom na frontu u Londonu, španski centarfor bio bi u iskušenju da potraži vreme igranja u rodnoj zemlji. On bi izrazio želju da se pridruži Sevilji FC.

U Sevilji, Guiu bi mogao da ima veoma vaћnu ulogu. Prema Mundo Deportivo, čelnici Sevilje mogli bi da ponude odgovornost igraču koji trenira u La Masiji, u slučaju odlaska Jusefa En-Nesyrija čija je budućnost neizvesna. Perspektivni 18-godišnji napadač bi zbog toga mogao da dođe i očvrsne još jednu sezonu u La Ligi, pre nego što se narednog leta pridruži Premijer ligi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.