Četiri giganta Evrope takmiče se za Niko Vilijamsa!

Četiri giganta Evrope takmiče se za Niko Vilijamsa!

Pravo otkrovenje ovog Evra, Niko Vilijams je zapao za oko nekolicini veoma velikih evropskih klubova. Liverpul, Bajern, Čelsi i FK Barselona veoma pažljivo prate igrača Atletik Bilbaa. Prema Marca, nijedan od ova četiri kluba još uvek nije dao formalnu ponudu baskijskom klubu, o čemu neće raspravljati ni za jedan iznos osim o 55 miliona evra od puštanja klauzule o njegovoj pukotini.

FK Barselona je trenutno favorit u trci za potpis Vilijamsa, uprkos izvesnom oklevanju oko cene 21-godišnjeg vinera. Lamine Yamal, Barsina zvezda i saigrač u reprezentaciji Špansko-gane, izjavio je da želi da igra sa Vilijamsom sledeće sezone. Međutim, uprkos njihovom vođstvu u dosijeu, Blaugrana bi, oklevajući, na kraju mogao da prestigne strani klub.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.