Bilbao, Barča: Niko Vilijams se odlučio za svoju budućnost

Barça: Staza Niko Vilijams nervira neke menadžere

Najavljen na nišanu FK Barselona na nekoliko nedelja, Niko Vilijams, koji se sprema da izazove reprezentaciju Francuske u polufinalu Euro 2024, mogao bi brzo da se pridruži Kataloniji. Trenutno u bojama Bilbaa, španski internacionalac ne bi bio bezosećajan na ideju da karijeru nastavi u Kataloniji, u vreme kada je Džoan Laporta napravila izuzetan izlaz.

Sa ovim na umu, Relevo potvrđuje, ovog ponedeljka, da je Barča već kontaktirala pratnju Niko Vilijamsa. Direktori Barselone nude igraču fiksni iznos koji će se povećati u skladu sa brojem odigranih mečeva. Sa svoje strane, Čelsi nudi dubl ali barča je već obavešten da će Vilijams biti spreman da im se pridruži. Da se nastavi…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.