Real Madrid: Florentino Perez razmišlja da se kandiduje za poslednji mandat na mestu predsednika

Real Madrid izabrao svoju sledeću zvezdu posle Kajlijana Mbapea

Predsednik Real Madrida od 2000. do 2006. godine, Florentino Perez se vratio poslu 2009. godine. Trijumfalni povratak od kada je za 21 godinu predsednikovanja (kumulativno) gazda Kasa Blanke osvojio 7 Liga šampiona, 7 La Liga, 5 klupskih Svetskih kupova i 4 Super kupa UEFA.

Međutim, sa 77 godina, Perez je izgleda krenuo ka izlazu 2025. godine, na kraju svog mandata na mestu predsednika. Ali Relevo kaže danas da je vođa Merengua stavio do zna da ne isključuje mogućnost da se kandiduje za sopstveno nasledstvo sledeće godine za konačni četvorogodišnji mandat.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.