Atlético: Saul Ñiguez ide u Sevilla FC

Atlético: Saul Ñiguez ide u Sevilla FC

Igrač Atlético de Madrida Saul Ñiguez (29), koji gotovo nikada nije napustio klub iz Kolčonera (osim pozajmice u Reja Valekana 2013. i još jednog u Čelsi 2021), na pragu je pakovanja kofera, Dijego Simeone više ne računa na njega.

U prilici smo da u španskoj štampi potvrdimo informaciju da je Sevilja dobro i istinski na putu da stekne veznog igrača čiji ugovor sa Atléticom ističe 2026. godine. Ñiguez, koji želi da raskine ugovor sa Atléticom, bio je ponuđen Betisu, ali je na kraju Nervionov rival bio taj koji je dobio posao.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.