FK Barselona: Senzacionalan izlazak Džoana Laporte na Niko Vilijamsa

Barça: Staza Niko Vilijams nervira neke menadžere

To je osećaj evra. Ne nužno za navijače La Lige, koji su tokom cele sezone mogli da ga vide na poslu; Ali za širu javnost, Niko Vilijams je pravo otkriće. Dvadesetjednogodišnji baskijski vinger je odličan na levom boku La Roje, pokazuje zabrinjavajuću lakoću u stvaranju opasnosti i eliminisanju protivnika…

Već pred „Evre“ mu je nekoliko velikih klubova bilo vruće za petama, poput Barse, Arsenala i Čelsija. Čini se da katalonski tim ide u prilog igraču u slučaju da odluči da napusti Atletiko, što je daleko od toga da je gotova stvar. On je zaista veoma vezan za svoj trening klub, i ne oseća nužno potrebu da brzo ode.

Barça ga može regrutovati

U svakom slučaju, Barselona namerava da insistira. Jedno pitanje se postavlja, a ne najmanje: sa kakvim novcem? Katalonci su u neizvesnoj finansijskoj situaciji, a pre svega su prigušeni finansijskim fer-plejom La Lige koji ih praktično sprečava da regrutuju. U intervjuu sa Catalunya RadioDžoan Laporta je ipak dala veoma snažnu izjavu.

„U ovom trenutku možemo sebi da priuštimo transfer poput onog u Niko Vilijamsu. Imamo sredstva da se pozabavimo ovim transferom. To je jedna od mogućnosti na kojima radimo sa Hansijem Flikom.“rekao je predsednik katalonskog kluba. Reči koje će zbog toga biti pozitivno iznenađenje za pristalice Blaugrane, jer je puštena klauzula igrača oko 60 miliona evra…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.