Real Madrid ima veliki problem sa Ardom Gulenom

Real Madrid ima veliki problem sa Ardom Gulenom

Ako ste navijač Real Madrida, imate sve razloge na svetu da se nasmejete i budete veoma optimistični za sledeću sezonu. Pored Kajlijana Mbapea i Endrika koji će biti pridodati ionako izuzetnoj ekipi, Merenguesi će moći da računaju i na Arda Gulena koji napreduje od meča do meča. Autor još jedne velike utakmice protiv Holandije uprkos eliminaciji svog tima, on je tema madridskog medija.

Jedno pitanje se jasno postavlja u mnogim debatama na TV-u i radiju na drugoj strani Pirineja: kakva uloga za bivšeg igrača Fenera sledeće sezone? Da li жe i dalje biti u klubu? I zaista, poslednjih nedelja kruže glasine o pozajmici kako bi imali redovno vreme igranja, a Real Sosijedad je bio glavna zainteresovana strana. Stoga je prvo pitanje koje će madridski donosioci odluka morati da postave sebi: da li Gulen treba da se čuva?

Konkurencija odasvud

Neizbežno, čini se da trend više naginje ka „Da“, naročito od početka ovog evra. Ali i ovde, njegovo upravljanje će biti delikatno. Tri napadačke pozicije, ako pretpostavimo da će Anćeloti nastaviti sa dijamantom 4-4-2, zauzimaju Belingem, Vinicius Junior i Mbape koji će biti u startnoj postavci. Iza ovog lepog trija stoji Rodrygo, koji će izgubiti mesto u startnoj postavci ali bi logično trebalo da bude prvi igrač sa klupe. Onda Endrik.

Dovoljno je reći da su mesta skupa u startnih jedanaest, sa igračima koji su praktično nezaustavljivi. Teško je zamisliti da Arda Gulen redovno igra u igri u pitanju. Poređao se kao lažni 9 sa svojim nacionalnim timom; Prilično nizak repozicioniranje na terenu moglo bi da mu omogući da redovnije igra, pošto ima tehničke i kreativne kvalitete da igra na sredini terena. Glavobolja za Anćelotija svejedno…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.