Uslov da se Pau Victor vrati u Barçu

Uslov da se Pau Victor vrati u Barçu

Posle izvanredne sezone sa Barsom Atletikom (20 golova u ligi), Pau Viktor se vratio u Đironu, gde je pod ugovorom do 2025. godine. Međutim, FK Barselona, zadovoljna nastupima 22-godišnjaka, nada se da će ga ovog leta zauvek regrutovati.

Ali postoji problem: prema Mundo Deportivo, njegov kredit je uključivao opciju kupovine procenjenu na 3 miliona evra, aktiviranu do 1. Zbog finansijskog fer-pleja katalonski klub nije uspeo da ga podigne na vreme. Pre nego što zaista preduzme akciju za Viktora, Blaugrana prvo mora da registruje regrute koje je tražio Hansi Flik, novi trener, koji se nada pre svega dolasku levog vinera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.