Đirona će oživeti Donija Van de Bika

Đirona će oživeti Donija Van de Bika

Bivša zvezda Ajaksa iz Amsterdama nakon što se predstavio svetu tako što je bio jedan od velikih arhitekata istorijskog trčanja Ajaksa u Ligi šampiona do polufinala Lige šampiona 2018-2019, Doni Van de Bik je izgubljen od 2020. godine. Veliki regrut za Mančester junajted u to vreme, napadački vezni igrač je bio u potpunom gubitku brzine i od tada nije pronašao nit svoje karijere.

Regrutovan iz Evertona, Van de Bik se nije ponovo našao na „Tofejsima“ i čak mu se ni pozajmica u Ajntraht Frankfurt nije isplatila prošle sezone. Prema informacijama iz Relevo, 27-godišnji napadački vezni igrač će se ponovo sasuti sa Đironom. Katalonski klub, koji je prošle godine imao odličnu sezonu kvalifikujući se za sledeće izdanje Lige šampiona, kupiće nekadašnje čudo od Ajaksa za 500.000 evra. Ostaje da se vidi da li će se ova smela opklada isplatiti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.