Barka: UEFA bi mogla da plati klubu zbog povrede Pedrija

Barka: UEFA bi mogla da plati klubu zbog povrede Pedrija

Pedrijeva povreda bi Barçi mogla doneti mali vetar u leđa. Povređen u levom kolenu posle velikog faula Tonija Krusa na startu meča protiv Nemačke, 21-godišnji vezni igrač vidi da se njegova crna serija povreda nastavlja. Odsustvo koje bi još uvek moglo da omogući Barsi da povrati nešto novca.

Ukoliko bi grumen Barselone bio odsutan više od četiri nedelje, UEFA bi nadoknadila katalonskom klubu najmanje 20.548 evra dnevno tokom čitavog oporavka igrača. Evropsko telo predviđa program obeštećenja klubova zasnovan na platama u slučaju povrede jednog od njihovih igrača tokom međunarodnog takmičenja.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.