Kajlijan Mbape favorit za Balon d’Or prema ovom bivšem pobedniku!

Real Madrid: Veliki udarac za dres Kajlijana Mbapea

«Kylian Mbappé je prvi kandidat za Ballon d’Or». Za Hrista Stoičkova, pobednika dragocenog susama 1994. Prema rečima bugarske fudbalske legende, trka je još uvek u toku, ali francuz je korak ispred svoja dva buduća saigrača, Viníciusa Juniora i Jude Bellinghama.

U ovom intervjuu sa Frans fudbal, pominje i mogućnost da neko od ovih igrača, iz nove generacije, zavlada fudbalskom planetom na neko vreme. «Prvi od ovih igrača koji osvoje Balon d’Or, pobediće dve ili tri u nizu“ objasnio je bivši igrač Barse. Zbog toga je u trci za naslednika Lionela Mesija i Kristijana Ronalda.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.