OM ima 2 nova velika potencijalna klijenta za svoj prozor za prenos

OM ima 2 nova velika potencijalna klijenta za svoj prozor za prenos

Leto je počelo na visokom nivou u Marseju. Pablo Longorija je napravio veliki potez ugradnjom Roberta de Zerbija na klupu Vélodroma, a namerava da italijanskom treneru ponudi neko sjajno oružje. Marsej je najavio dolazak kanadske zvezde Ismaela Konea koji stiže iz Votforda, dok bi uskoro trebalo da usledi Brestinka Lilijan Brasije.

Naravno, Longorija i Benatia ne nameravaju tu da stanu i već rade na drugim avenijama. S obzirom na to da Pau Lopez ima veoma dobre šanse da ode, on koga u Seriji A žudi Komo, dolazak regularnog golmana je od suštinskog značaja. Dok su imena Brisa Sambe i Ilana Meslijea veж izaљla, La Provansa objašnjava da su lideri Marseja zainteresovani za Filipa Jorgensena, 24-godišnjeg golmana Viljareala.

Turski internacionalac na nišanu

Sa 22 godine ima iste agente kao Lopez, pišu mediji, a OM je već započeo razgovore sa Viljarealom i sa danskim golmanom. Iako je igrač nedavno produžio ugovor do 2029. godine, odlazak se ne može isključiti, pogotovo što u ovom slučaju postoji konkurencija. OM zato mora brzo da reaguje, dok čeka da sazna tačne zahteve Viljareala. Ove sezone je odigrao 36 utakmica La Lige. U Nemačkoj su ovog puta novinari otkrili drugo vođstvo Marseja: Saliha Ozdžana.

Turski internacionalac, koji je prisutan na Evropskom prvenstvu sa svojom zemljom, na putu je za Borusiju Dortmund. Cena 26- godišnjeg veznog igrača određena je na 10 miliona evra prema Nebeska Nemačka, prilično pristupačna suma priori. Stade Rennais, Bešiktaš i nekoliko saudijskih klubova takođe su na ovom slučaju. Salih Ozdžan je ove sezone odigrao 23 utakmice Bundeslige, od kojih 13 kao starter.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.