Leandro Paredes je ponuđen FK Barseloni

Leandro Paredes je ponuđen FK Barseloni

Bivši igrač Pari Sen Žermena koji je sada u AS Romi, Leandro Paredes (30 godina), ponovo se našao u Seriji A. Posle komplikovanog starta sa Đilorosijem, Argentinac je postao ključni igrač u klubu u kojem mu ugovor traje do juna 2025. godine. Trenutno na strani Sjedinjenih Američkih Država gde igra na Kopa America 2024, Leandro Paredes je video kako se njegovo ime vraća u FK Barselona.

Zaista Sport objašnjava da je njegov profil predložen upravi FK Barselona kako bi se ojačao vezni red. Ako FK Barselona dva puta nije zatvorila vrata, to očigledno nije prioritet s obzirom da su Mikel Merino (Real Sosijedad) i Amadu Onana (Everton) konkretne opcije na ovoj poziciji.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.