Atlético de Madrid ide napred sa Dávidom Hanckom

Atlético de Madrid ide napred sa Dávidom Hanckom

Atlético de Madrid ubrzava u ovom transfer prozoru. Željan da ojača svoj rearguard za narednu sezonu, klub iz španske prestonice blizu je završetka dolaska Robina Le Normanda, koji je postao član Roje Luisa de la Fuentea na Euro 2024, a sa Real Sosijedadom ima ostvarenu sezonu 2023-2024. Prema našim informacijama, Kolhonerosi žele da 10.000 ljudi 000, Dávid Hancko.

Trenirao u MSK Zilina i prošao kroz Fiorentinu i Spartu Prag, svestrani 26-godišnji odbrambeni igrač igra od 2022. sa Fejenordom Roterdamom. Ključni igrač holandskog kluba (42 nastupa u svim takmičenjima ove sezone), rodom iz Prievidza izlazi i sa prilično zadovoljavajućeg Evropskog prvenstva sa Slovačkom, eliminisan od Engleske u 16. kolu. Njegovi nedavni nastupi su izgleda zaveli direktore Atlético de Madrida koji treba da se sastanu sa kolegama u Fejenordu kako bi pregovarali o transferu 26-godišnjaka, koji je pod ugovorom do 2028. Trots van Zuid.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.