Alvaro Morata odigrao prljav trik na Saudijskoj Arabiji!

Alvaro Morata odigrao prljav trik na Saudijskoj Arabiji!

Prošlog leta, mnogi od njih su popustili pred sirenama saudijskog transfer prozora. Mnogi igrači koji igraju u najvećim klubovima na Starom kontinentu izabrali su da pomere pravac Saudijske Pro lige. S tim što su finansije pojačane od strane lokalne vlade, saudijski klubovi su uspeli da ponude plate van domašaja evropskih klubova paklenom kontingentu zvezda i igrača koji su relativno dobri u Evropi.

Ovog leta će ponovo mnogi igrači odleteti u Saudijsku Arabiju. Al Šabab se u Francuskoj nada da će potpisati za Pjer-Emerika Aubameyanga, dok je Aleksandar Lakazet takođe imao saudijsku ponudu. Na drugim mestima, Načo se pridružio Al Kaidi, gde je potpisao i Koen Kasteels, golman belgijske reprezentacije. Klub je promovisao u D1, a trenirao ga je Mišel, bivši igrač OM-a, a potom se nameštao na Alvara Moratu.

Morata rekao ne ogromnoj količini novca

Operacija je bila dobro napredna, a španski mediji su bili ubeđeni da će napustiti Atlético de Madrid i nastaviti karijeru na saudijskom tlu. Samo, kao što je naznačeno Relevo– Napadač La Roje se predomislio u poslednjem trenutku, a onda je to potvrdio putem posta na svom Instagram nalogu. Odluka koja je besna u Saudijskoj Arabiji.

I zaista, uprava Al Kaide je bila uznela pažnju zbog ove promene mišljenja igrača u utorak ujutru, kada je već pripremala draft ugovora španskog napadača. Sve je dogovoreno dve nedelje u skladu sa Relevo. Bio je to dogovor koji bi igraču mogao da donese ukupno više od 40 miliona evra, a Atlético 15 miliona evra. Igrač je konačno odredio prioritete u porodičnom aspektu ostanka u Madridu, dok je Dijego Simeone takođe bio za njegov kontinuitet u dresu Kolčonera. Ali nema sumnje da će Al Kaida moći da se vrati na veoma teške stvari posle ovog neuspeha.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.