Véronique Rabiot je dao ponudu FK Barseloni

Serie A: Adrien Rabiot spasao Juventus Torino protiv Salernitana

Neki su mislili da će dolazak Tijaga Mote na klupu Juventusa omogućiti Staroj dami da ima adut po izboru u slučaju Rabiot. Njih dvojica su igrali zajedno u dresu Pari Sen Žermena, ali će se tu zaustaviti. Upitan o tome, vezni igrač francuskog tima je potvrdio da njegova sudbina očigledno nije povezana sa sudbinom novog trenera biankonera.

„Tijago Mota? On je vrhunski trener, koji je uradio velike stvari u Italiji. Poznajem ga veoma dobro, igrao sam sa njim 4-5 godina. On ima svoju karijeru koju vodi, ja svoju. Videćemo. » Juve se od tada pomirio sa tim da će ga videti kako odlazi bez ikakvog ugovora, čak i ako bi piedmontese strana trebalo da se teši verovatnim dolaskom igrača Nice Khéphren Thurama. Rabiot, sa svoje strane, deluje neosetljivo na pozive svog bivšeg kluba (od juče).

Posle Madrida, Barselona

Mora se reći da bivši Parižanin zna da je njegova cena dobra na tržištu. Najavljen na nišanu AC Milana, Rabiot je čak video da se njegovo ime pominje na madridskoj strani gde bi Real Florentina Pereza bacio oko na njega. Kvalifikovao se za četvrtfinale Euro 2024 (za koji neće moći da igra zbog suspenzije) sa Francuskom, Rabiot zna da je vreme na njegovoj strani. Kao i njegova majka Véronique.

Katalonski mediji Jijantes objavljuje da je ovo poslednje ponudilo usluge njenog sina FK Barseloni! I to nije sve. Véronique Rabiot je tražio od Blaugranasa neto godišnju platu od 8 miliona evra. Kao podsetnik, Rabiot je u Italiji zarađivao 7 miliona evra po sezoni i Juventus mu je ponudio da ga produži sa platom od 7,5 miliona evra. Sada ostaje da se vidi da li će Kalersi imati neophodne finansije da razmotre takvu operaciju.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.