Barça: Staza Niko Vilijams nervira neke menadžere

Barça: Staza Niko Vilijams nervira neke menadžere

Slučaj Niko Vilijams tera Barçu da se zgrči. Pobednik Atletskog Bilbaa, koji sija sa Španijom uz Lamina Jamala, već neko vreme je uporno najavljen na strani FK Barselona. Ako su lideri Blaugrane veoma zainteresovani za njegov profil, interno se postavljaju pitanja o upravljanju situacijom od strane 21-godišnjaka. Prema Sport, zvaničnici FK Barselona bi ga kritikovali da je produžio ugovor sa Bilbaom do 2027. godine uprkos interesovanju koje su tada već najavili Katalonci.

Klub iz Barselone bi, zahvaćen velikim finansijskim poteškoćama, sanjao da će ovog leta uspeti da privuče Vilijamsa kao slobodnog agenta. Međutim, produžetak „vingera“ sa Bilbaom primorava Blaugranu da plati igraču 58 miliona evra puštanja u prodaju ako žele da ga priušte. Druge mogućnosti razmatra Barča, uključujući Luisa Dijaza iz Liverpula u slučaju neuspeha pregovora sa Bilbaom, koji ne nameravaju da rasprodaju svoj dragulj.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.