Real Madrid: imbroglio sa Kajlijan Mbapeom i Endrikom

Real Madrid: imbroglio sa Kajlijan Mbapeom i Endrikom

Sada je zvanično. Od ponedeljka, 1. jula, Kajlijan Mbape i Endrik su dva nova igrača Real Madrida. Jedan stiže iz Pari Sen Žermena, drugi iz Brazila gde je blistao u bojama Palmeirasa. Od tada, madridski klub je dodao svoje dve nove zvezde na sajt, u sklopu predstavljanja tima Karla Anćelotija. Međutim, blaga konfuzija zapala je za oko najizađenijim posmatračima…

Prvo dodat sa novom majicom za sezonu 2024-25, kroz montažu, a bez broja, dvojica napadača su potom nestala sa zvaničnog sajta Merenguesa da bi se dvadesetak minuta kasnije ponovo pojavili u sklopu napadačke linije sa Brahimom Diazom, Viniciusom i Rodrygom. S druge strane, Kepa, Krus, Hozelu i Načo više nisu u odredu Kasa Blanka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.