Real Madrid će pokupiti neočekivani ček

Real Madrid će pokupiti neočekivani ček

Real Madrid je navikao da dobro upravlja svojim mladim igračima. Španski klub se zalaže za dve opcije: da se mladi igrači regrutuju ranije (Vinicius Jr, Rodrygo između ostalih) u prvi tim, ili da se prenesu mladi igrači koji nemaju šanse da se uđu u prvi tim, uz bonus na preklinjanje. Drugi slučaj proučava Casa Blanca, kaže Relevo, sa transferom Antonija Blana u Fiorentinu.

Ovaj 23-godišnjak, koji je pripadao Alavésu od jula 2023. godine, potpisaće sa „Violom“, čime će Real Madridu obezbediti značajan ekonomski dobitak čiji iznos nije filtriran, zahvaljujući prethodnoj prodaji sa vlasništvom nad 50 odsto prava igrača. Baskijski klub traži 15 miliona evra za igrača, pa je zanimljiv mali ček da bi evropski šampion mogao da se oporavi. Iberijski mediji dodaju da je od 2010-2011. godine Real Madrid prebacio 43 igrača, za koje je zaradio 200 miliona evra. Lep vetar, koji ilustruje kvalitet Real Madrida u upravljanju njegovim transfer tržištem.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.