Sprema se novi start u Real Madridu

Sprema se novi start u Real Madridu

Posle Nača i Hozelua, hoće li Jesus Vallejo biti sledeći koji će napustiti Belu kuću? Od dolaska u Real Madrid 2015. godine, Španac je na pozajmici. Bilo u Frankfurtu, Vulverhemptonu, Granadi, Zaragozi, centralni odbrambeni igrač nikada nije ubedio čelnici Merengua da ga zadrže naredne sezone. I pošto mu je ostalo još godinu dana ugovora, 27-godišnjak će ovog puta zauvek napustiti Kaza Blanku.

Mediji ACE ukazuje na to da Karlo Anćeloti uopšte ne računa na njega, a Real je spreman da prihvati ponude koje se smatraju „slabim“. Novi šampion Evrope više voli da povrati obeštećenje, čak i male, nego da ga vidi kao slobodnog agenta za godinu dana. Ostaje da se vidi gde će sleteti.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.