Real Madrid: Kajlijan Mbape još nije na WhatsApp grupi

Didije Dešamp i Adil Rami upozoravaju Kajlijan Mbapea

Prisutna na konferenciji za novinare ove nedelje pred 16. kolo Evro protiv Belgije, Kajlijan Mbape je dugo govorila o vestima o reprezentaciji Francuske ali ne samo o tome. Bondynois je upitan i o njegovom predstojećem dolasku u Real Madrid. A ako se zvanično priključio španskom klubu, još uvek nije imao priliku da se predstavi svojim novim saigračima pošto nije dodat u grupu… WhatsApp of the Madrileños.

„Još uvek nisam u Real Madrid’s Whatsapp grupi. Nadam se da neće dugo trajati (smeh). Još uvek nisam razgovarao sa Courtois. Poznajem ga, ali još uvek nisam razgovarao sa njim. Bolje je da ga nema, jer bi nam bilo teže.“– rekao je on na konferenciji za novinare.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.