Barča: Atletik Bilbao poslao snažnu poruku za Niko Vilijamsa

Barča: Atletik Bilbao poslao snažnu poruku za Niko Vilijamsa

On će svakako biti jedna od atrakcija prozora letnjeg transfera. Niko Vilijams, koji je blistao sa Španijom tokom grupne faze Evrokupa, zapao je za oko FK Barseloni, koja ovog leta želi da ga regrutuje. Igrač Atletik Bilbaa dovodi se u vezu do 2027. sa baskijskim timom, koji ne namerava da rasproda svoj grumen.

Kao što je naznačeno Sport, ako Barča želi da regrutuje 21-godišnjeg vinera, oni će morati da plate njegovu punu klauzulu o raskidu ugovora, već 58 miliona evra. Bilbao ne namerava da pregovara o prodaji svog glavnog igrača. Barça je upozoren.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.