Barča: Hansi Flik će na početku sezone imati samo 9 igrača

Plan Hansija Flik da prodrma svlačionicu FK Barselona

Stigao na klupu FK Barselona da zameni Ksavija, Hansi Flik mu je poslao da nametne svoj stil i principe igre. Nemački trener, sa druge strane, neće imati mnogo vremena za to sa svojim potencijalnim starterima kada se sezona nastavi, zakazana za 10. jul.

Kao što je naznačeno Marca, samo 9 igrača iz prvog tima biće na raspolaganju u nastavku, uključujući petoricu koji su se vratili sa pozajmice. I zaista, između Evra, Kopa America i Olimpijskih igara, mnogi internacionalci koji završe svlačionicu Blaugrana neće biti prisutni na prvom treningu po naređenju nemačkog trenera.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.