Ksavijevu odluku za njegovu budućnost

Barça drži reč sa Xavi

Najava njegovog odlaska je već bila zvanična, ali Ksavi jeste napustio FK Barselona 29. maja. Španski trener i Blaugrana postigli su dogovor da se rastanu sa još godinu dana ugovora 44-godišnjaka. Tako je sada pitanje gde će se bivši vezni igrač odbiti.

Ali prema informacijama iz Sport, Ksavi će ostati sezona da se odmori i uživa u svojoj porodici. Španski mediji preciziraju da je imao mnogo ponuda, od kojih su neke prestižne, ali ih je sve odbio. Pre nekoliko nedelja isti iberijski mediji su istakli da je Ksavi želeo da se preseli u Englesku do kraja karijere.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.