César Azpilicueta produžio ugovor sa Atlético de Madridom

César Azpilicueta produžio ugovor sa Atlético de Madridom

Veliko zadovoljstvo Atlético de Madrida ove sezone, Cezar Azpilicueta je ubedio svoj klub da mu produži ugovor. Ove nedelje, madridska strana je zvanično saopštila da je produžen ugovor 34-godišnjem odbrambenom igraču, koji je sada izjednačen do 2025. Kao podsetnik, Gabrijel Paulista i Mario Hermoso napustiće klub ovog leta, kao i turčin Sojuncu, koji bi trebalo da potpiše za Fenerbahče.

„Cezar Azpilikueta je produžio ugovor sa našim klubom na jednu sezonu. Tridesetpetogodišnji fudbaler Navareše nastaviće da nosi naše boje i sledeće sezone, pošto je prošle godine odigrao 34 utakmice u kojima je naizmenično pokazivao svestranost, igrao u centru odbrane i na desnom beku. Иestitam, Cezare.“– navodi se u saopštenju kluba.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.