Memfis Depaj napustio Atlético de Madrid

Memfis Depaj napustio Atlético de Madrid

Trenutno na Evropskom prvenstvu sa Holandijom, Memfis Depaj će morati brzo da se zameni i razmisli o svojoj budućnosti. Atlético de Madrid je ove nedelje napravio odlazak iz kluba, dok mu je ugovor trajao do juna. Španski internacionalac Mario Hermoso i Brazilac Gabrijel Paulista sresće istu sudbinu.

„Mario Hermoso, Memfis Depaj i Gabrijel Paulista počeće novu profesionalnu pozornicu od sledeće godine, i više neće nositi boje kluba. Klub želi igračima sve najbolje do kraja karijere“.– navodi se u saopštenju Kolčonerosa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.