Barça se otarasi Sergina Desta

Barça se otarasi Sergina Desta

Pozajmljen ove sezone od strane FK Barselona PSV Ajndhovenu, američki desni bek Sergino Dest (23 godine) ponovo se našao na holandskoj strani. Sa 37 nastupa za 2 gola i 7 asistencija uspeo je da ubedi Borena da ga regrutuje za stalno.

Uprkos krucijalnom pucanju ligamenata, Sergino Dest zauvek napušta FK Barselonu i potpisao je do juna 2028. sa ekipom Petera Bosza sa kojom je osvojio poslednju Erediviziju. Suma nije procurela ali katalonski klub drži procenat na preklizanje.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.