Atlético: Alvaro Morata otvara vrata odlaska

Atlético: Alvaro Morata otvara vrata odlaska

Trenutno u Nemačkoj gde će igrati Euro 2024 sa Španijom, Alvaro Morata uživa u slavnim danima La Roje. Strelac u uvodnoj utakmici Španca protiv Hrvata i uključen u pobedonosni gol protiv Italije, 31-godišnji napadač je u velikoj meri doprineo kvalifikacijama svog tima za nokaut fazu Evropskog prvenstva. Ako sve ide dobro preko Rajne za Madrilenijana, njegova budućnost u španskoj prestonici animira debate na drugoj strani Pirineja. Iberijan izlazi iz najdugovečnije sezone u karijeri sa 21 postignutim golom, ali to nije učinio. Ovaj 31-godišnjak razmišlja u zapeću o odlasku iz Atlético Madrida.

Upitan o svojoj budućnosti iz baznog kampa La Roje, bivši igrač Čelsija je smatrao da njegova situacija nije promenila ni jednu iotu pošto je svoje želje delio na drugom mestu. „Ne znam da li ću ostati u Atlétiju. Dobijao sam poruke od mnogih ljudi u klubu, ali ne od Čola (Dijego Simeone). Poznajem ga savršeno, da nije računao na mene, pozvao bi me.“, rekao je španski kapiten u programu El Chiringuito, ovog petka.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.