Majorka zainteresovana za novog igrača borusije Dortmund

Majorka zainteresovana za novog igrača borusije Dortmund

Majorka je zauzeta na početku prozora za prenos. Posle glasina da je Matsu Humelsu pristupljeno da se pridruži redovima kluba iz Vermiliona, balearska strana je sada zainteresovana za još jednog igrača iz Borusije Dortmund. I zaista, prema rečima Mundo Deportiva, španska uprava je pomenula ime Mateu Moreja. Mladi Španac, koji je trenirao na Majorci, a potom prebačen u omladinske timove FK Barselona, blistao je u prvim danima. Osvojio je Omladinsku ligu 2018. sa Barcinim omladincima, što je privuklo pažnju Dortmunda za narednu sezonu.

Osim što igrač tokom karijere nije pošteđen povreda, posebno ove sezone, što mu je usporilo napredak u Bundesligi. U sezoni 2023-2024, španski desni bek je odigrao samo 9 utakmica sa BVB, uključujući 6 sa rezervnim timom koji igra u nemačkoj 3. diviziji. Dvadesetdemaku ističe ugovor sa Dortmundom za nekoliko dana, pa bi Majorka mogla dobro da se dogovori tako što bi ga vratila.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.