Barça cilja novi grumen

Barka cilja zvezdu koja će se takmičiti sa Real Madridom Kajlijan Mbape

Poslednjih godina, La Masia je dozvolila Barçi da izađe iz velikih imena. Katalonski klub se, u ekonomskim poteškoćama, dosta kladi na svoj trening da ima talentovane igrače na svakoj poziciji. Nedavno su se Pedri, Lamine Yamal i Pau Cubarsí otkrili posle godina provedenih u La Masiji. Pored treninga, katalonski klub takođe trenira posle treninga regrutujući mlade igrače koji potom mogu da igraju sa rezervama. Da bi završio odred omladinskog tima sledeće sezone, Barča je u procesu zapošljavanja, navodi se u SportJan Virdžil, plodan napadač.

Iako igra na krilu sa Nastinom, bio je najbolji strelac sedme grupe Lige Nacional Juvenil sa 18 golova ove sezone. Barča je zaveden svojom svestranošću i činjenicom da može da igra na bokovima kao i brojem 9. Čak i ako bi prvo trebalo da igra sa Juvenilom, plan je da ga brzo integriše u Barça Athletic kako bi mogao da okusi treću diviziju. Rezervni tim Barse izgubiće i Marka Guiua, koji je u procesu odlaska u Čelsi.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.