Dani Karvajal razmišlja veliko za Real Madrid dolaskom Kajlijana Mbapea

Dani Karvajal razmišlja veliko za Real Madrid dolaskom Kajlijana Mbapea

Pobednici La Lige i Lige šampiona, Real Madrid je ponovo impresionirao ove sezone. Uprkos rekonstruisanoj ekipi, posebno odlaskom Karima Benzeme i dolaskom Džuda Belingema, Merenguesi su se brzo etablirani kao jedan od glavnih favorita u svim takmičenjima. Kaza Blanka će sledeće godine biti još jača dolaskom Kajlijan Mbapea. Dani Karvajal vidi dolazak Francuza kao nešto sjajno za svoj klub.

„Igrač njegovog ugleda će nam doneti mnogo; I mislim da će nas nošenje dresa, koji će nas okružiti veoma dobrim igračima, ponovo učiniti kandidatima za sve. Nadam se da je tako i da nastavljamo da osvajamo titule“., rekao je on madridskom listu ACE.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.