Niko Vilijams ne žuri da napusti Bilbao

Niko Vilijams ne žuri da napusti Bilbao

Najaktivniji španski igrač na startu Evro, Niko Vilijams (21 godina) impresionira više od jednog. Igrač Atletik Bilbaa se nametnuo levom krilu, uspevši da napravi veliku razliku zahvaljujući svojoj brzini i driblingu. Svestan svojih kvaliteta, Barča ne želi da propusti šansu da ga regrutuje za sledeću sezonu. Katalonski klub isprobava sve moguće kombinacije da ga kupi. Međutim, igrač sebe ne vidi nigde drugde nego u Bilbau.

„Već sam rekao da je Bilbao moj dom. Nedavno sam obnovio ugovor i ovde sam veoma, veoma srećan.“, rekao je ponovo da RadiogacetaRNE. Jednostavan odgovor da možete da se fokusirate na svoj Evro ili na stvarnu želju da ostanete u baskijskoj zemlji? Niko Vilijams bi mogao da bude sapunica ovog transfer prozora.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.