Real Madrid želi da odigra prljavi trik na Tijago Moti za evro senzaciju!

Juventus: Tijago Mota otkucao svoja imena u prozoru transfera

Kvalifikovana za nokaut fazu Euro 2024, Italija može da zahvali Rikardu Kalafioriju. Pre nego što su ukrštali mačeve sa Švajcarskom, ljudi Lućana Spaletija mogli su da računaju na veštinu svog branioca, koji ima samo 22 godine. „Pokazao nam je da možemo da mu verujemo, ima kvalitet internacionalnog fudbalera. Kada imate loptu, on je odbrambeni igrač. Kada ga ima, moraš da juriš golove.– istakao je italijanski trener. Za petama svoje veoma dobre sezone sa Bolonji, rodom iz Rima ubacio je niz XXL nastupa.

U poređenju sa izvesnim Paolom Maldinijem, kako svojim impresivnim nastupom, tako i po kosi, levi bek od 1m88 logično se našao u srcu mnogih želja. Nedavno smo obelodanili da je Juve već postigao verbalni dogovor sa čovekom čiji ugovor traje do juna 2027. Štićenik Tijaga Mote i veliki arhitekta istorijske sezone koju je postigao Rossobl, bivši igrač FK Bazela – koji veoma pažljivo prati slučaj jer švajcarski klub ima klauzulu o prerađivaču koja se procenjuje na 40% ako iznos transakcije odlaska Rikarda Kalafiorija premaši 4 miliona evra – tako bi mogao da prati bivšeg trenera PSG-a

Real i Arsenal žele da osujete Planove Juvea!

Autor flambantne sezone sa 40 odigranih utakmica u svim takmičenjima, 2 postignuta gola i 6 isporučenih asistencija, Kalafiori je ipak predmet mnogo većeg terena. Zaista La Gazzetta dello Sport Ovog četvrtka je jasno da torinska strana neće biti sama u toj situaciji. Zaveden nastupima italijanskog grumena, Real Madrid bi takođe nameravao da se oproba u njihovoj sreći. Rešeni da ojačaju svoju centralnu odbranu, Merenguesi, u dobroj poziciji u slučaju Leni Joro, tako bi mogli da preduzmu akciju za italijanskog internacionalca (5 kapica).

Trenutno procenjen na 30 miliona evra, ne očekuje se da će odbrambeni igrač koji je igrao za AS Romu i Đenova otići za manje od 40 miliona evra, što je cena koju su odredili Bolonja i oh tako legitimna imajući u obzir nedavne nastupe glavnog igrača u Nemačkoj. Suma koja bi čak mogla da poraste imajući u obzir konkurenciju na ovom dosijeu pošto arsenal takođe deluje odlučnije nego ikada da preduzme akciju. Jedno je sigurno, onaj koji neće igrati u 8. finalu protiv Natija, zbog suspenzije, ne manjka dvorjanima i Juve će morati da se bori da priušti sebi novu senzaciju Nazionale.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.