FK Barselona upozorila klan Ansu Fatija

FK Barselona upozorila klan Ansu Fatija

Ne očekuje se da Ansu Fati ostane u FK Barseloni posle leta. Pozajmljen ove sezone Brajtonu sa nadom da će se vratiti na pravi put, mladi vinger (21 godina) je duvao toplo-hladno, a na kraju je izgubio mesto u jedanaesterac Roberta De Zerbija. Ni povrede mu nisu pomogle. Nije ubedio Galebove da ga zadrže, kao ni upravu Blaugrane.

Ovaj drugi vidi njegov odlazak tokom ovog transfer prozora veoma pozitivno. Njegova plata je u velikoj meri teška za finansije. Novi start na pozajmici sa velikom platom (Brajton je uzeo 70% ove sezone) je prioritet. Trajni transfer takođe ne treba isključiti u slučaju zadovoljavajuće ponude. Prema Sport, igrač i njegovi predstavnici su već upozoreni da Fati neće biti zadržan posle predsezone.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.