Barça: Feran Torres definitivno zapečatio svoju budućnost

Barça: Feran Torres definitivno zapečatio svoju budućnost

Trenutno u Nemačkoj gde će igrati Euro 2024 sa Španijom, koja se suočava sa Gruzijom u 16. kolu, Feran Tores (24) je upitan o svojoj budućnosti, u trenutku kada se pojavljuju mnoge glasine o njegovoj budućnosti. Najavljen na nišanu Njukasla, španski napadač je ipak pružio uveravanja da će nastaviti svoju avanturu u Kataloniji.

„Sledeće sezone ću nastaviti u Barsi, nije da želim da ostanem, već da ću ostati. Veoma sam smiren, nastaviću u Barči sledeće godine, možete sačuvati mastilo i promeniti moje ime u tuđe.“rekao je napadač La Roje da AUTO 1.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.