Real Madrid najavio odlazak Nača

Real Madrid: Naćo ne žali što je produžio ugovor

To je bilo očekivano, ali je Real Madrid u utorak saopštio vest. „Real Madrid CF objavljuje da je naš kapiten Naćo odlučio da završi karijeru kao igrač Real Madrida. Real Madrid bi želeo da izrazi zahvalnost i naklonost Naču, jednoj od velikih legendi našeg kluba“., objašnjava u saopštenju za javnost, dok je najavljeno da je blizu Saudijske Arabije.

Tridesetpetogodišnji centarfor, koji je trenirao u klubu i postao kapiten, branio je majicu Merengue 12 sezona, napravivši ukupno 364 odigrane utakmice i osvojivši 26 titula. „Od dolaska na našu akademiju kao dete, Naćo je oduvek bio primer poboljšanja za sve i zaslužio je ljubav, priznanje i divljenje svih navijača Real Madrida. Real Madrid jeste i uvek će biti njegov dom“– objasnio je Florentino Perez na sajtu Reala.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.