Kajlijan Mbape pravi prvu veliku žrtvu u Real Madridu!

Kajlijan Mbape pravi prvu veliku žrtvu u Real Madridu!

Kylian Mbappé, Endrick, Jude Bellingham, Rodrygo, Brahim Diaz, Arda Güler, Joselu… Ovde je real Madridova XXL napadačka linija za sezonu 2024-2025. Barem za sada. I zaista, ako je napadački sektor Madriđana bio prilično ograničen prošle godine, novi regruti koje je napravio bord kluba iz španske prestonice verovatno će skratiti vreme igranja nekih zvezda. Imajuжi ovo na umu, jedan od njih je veж odluиio da isplovi.

Prema poslednjim informacijama iz COPEHozelu je, naime, doneo odluku i želi promenu sredine. Da je Real Madrid planirao da iskoristi opciju kupovine tako što će platiti 1,5 miliona Espanjolu, španski napadač, koji je trenutno na Euro 2024 sa La Rojom, konačno je odlučio drugačije. Prema pisanju medija i njegovog novinara Migela Anhela Diaza, sve ukazuje na to da bi starosedelac Štutgarta trebalo da se pridruži Zalivu tokom ovog letnjeg prozora. Neki izvori čak pominju trag koji vodi do Al Gharafe.

Joselu je doneo odluku!

„On je igrač ogromnih dimenzija. Može da postane ikonski igrač kluba. Real Madrid će imati više napadačkih rešenja. Što više igrača imate, to bolje. Biće dosta mečeva, takmičenja, povreda. Nikad se ne zna šta može da se desi, klub i trener žele malo da se pokriju, tako da što više igrača imate, to bolje“., uveravao se u dolazak Kylian Mbappé. Nekoliko dana ranije, čovek koji je postigao 18 golova na 49 utakmica sa Kasa Blankom ipak je bio uznemiren manevrima Madriđana na transfer tržištu.

„Istina je da smo u komplikovanom periodu. Već sam pre neki dan u jednom intervjuu rekao da imam klauzulu do 30. juna da Madrid donese odluku. Tačno je da ovde (u evrima) pobegnemo od svega toga, ali na kraju podignemo slušalicu… Ali ne mogu niљta da kaћem, jer ni ne znam. Nije da sumnjam, ne zavisi samo od mene. Zavisi od viљe ljudi. Madrid je potpisao za dva napadača i na taj način će planirati sezonu… Nadam se da to može da se reši.“. Svestan konkurencije koja dolazi u majici Merengue, španski internacionalac (11 kapica, 5 golova) konačno je na putu da prihvati novi izazov.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.