Ponuda Real Madrida za Mastantuono

Ponuda Real Madrida za Mastantuono

Smatran jednom od najvećih nada argentinskog fudbala, Franko Mastantuono je već zapao za oko Real Madridu, koji ga prati već nekoliko nedelja. Španski klub je čak već postigao dogovor sa 16-godišnjakom. Sve što preostoji je da ubedimo River Plate u ovaj dosije.

Prema Sport, Real je dostavio ponudu od 20 miliona evra između fiksnih i promenljivih plaćanja za sticanje usluga argentinskog vinera. Generalni direktor Hoze Ángel Sánchez vodi slučaj, dodaju španski mediji. Ostaje da se vidi da li će River Plejn prihvatiti ovu ponudu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.