Saudijska Arabija: Bivši OM Mišel želi igrača Real Madrida

Saudijska Arabija: Bivši OM Mišel želi igrača Real Madrida

Trenutno prisutan na Euro sa reprezentacijom Španije, Naćo je na kraju ugovora sa Real Madridom. I ovog puta, izgleda da bi igrač obučen u klubu zaista mogao da ode. Već nekoliko nedelja se govori o interesovanju za MLS ili Saudijsku Arabiju.

Kao što je objašnjeno Marca, Al Qadsiah je izaљao na snagu u ovom sluиaju. Saudijski klub, trener bivšeg igrača OM Mišela Gonzalesa, upravo je prešao u prvu diviziju i mogao bi brzo da da sočnu ponudu igraču Real Madrida.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.