Atlético de Madrid želi da ukrade još jednog igrača iz Real Sosijedada

Atlético de Madrid želi da ukrade još jednog igrača iz Real Sosijedada

Atlético de Madrid nije imao uspešnu sezonu. Četvrti u La Ligi, Kolhonerosi nisu uspeli ni da iskoriste kvalifikacije za nokaut fazu Lige šampiona protiv Intera iz Milana, pošto su u narednom kolu eliminisani od Borusije Dortmund. Kako bi sledeće sezone bio bolji, madridski klub je odlučio da se plasira na svoje tržište u okviru ekipe Real Sosijedad.

Dok bi se Robin Le Normand približavao prema Iberijskoj štampi, Mikel Merino bi se takođe bio na meti Matelasiersa prema Marca. Transfer bi bio po ukusu igrača, koji nerado produžava sa ekipom San Sebastijana gde mu ugovor ističe za godinu dana. Podsetimo, španski internacionalac, koji je trenutno na Evro, ima puštenu klauzulu od 65 miliona evra.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.