Ksabi Alonso želi da ukrade Barça grumen

Ksabi Alonso želi da ukrade Barça grumen

Nemački šampion i već se priprema za sledeću sezonu, Bajer Leverkuzen takođe gleda u budućnost. Nemački klub bi sa Andreom Natali ciljao šampiona Evrope U17. Sa 16 godina i centralnim odbrambenim igračem FK Barselone, starosedelac Milana igra sa ekipom Blaugrana U18.

Prema Stoni fudbal, njegov dolazak u Nemačku je neminovan pošto mu je istekao ugovor sa Kataloncima. Nemački mediji objašnjavaju da će igrač učestvovati u pripremama sa prvim timom. Posmatrana kao dugoročno, ali i srednjoročno rešenje, Andrea Natali je izgleda zavela Verkselfa.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.