Real Madrid: Karlo Anćeloti najavio promene sa Kajlijan Mbapeom i Endrikom

Karlo Anćeloti se ne bavi objavom Kajlijan Mbape

Real Madrid već trlja ruke i ceo fudbalski svet ga čeka. Od zvaničnog potpisivanja Kajlijana Mbapea sa aktuelnim šampionima Evrope, svi su čekali da vide prve korake kapitena reprezentacije Francuske u njegovim novim bojama. Kao rezultat toga, Karlo Anćeloti će morati da pronađe rešenje kako bi sva njegova velika imena zablistala u napadu. Italijanski trener će takođe moći da računa na Endrika. Tek 17 godina Brazilac je postao novi heroj Selekaoa sa tri veoma važna gola u isto toliko utakmica.

Anćeloti je neizbežno najavio da će promeniti mnogo toga kako bi omogućio svoja dva nova grumena da se aklimatizuju i u Belu kuću: »Ekipa će se promeniti, moramo da se prilagodimo karakteristikama igrača koji će doći. Imamo fantastičan tim, tačno je da ćemo izgubiti fantastičnog veznog igrača kao što je Kros, ali imamo dosta mladih igrača. Ne moramo samo da menjamo formaciju, već i ideju igre, koja bi mogla da bude malo drugačija.Jedva иekamo da vidimo to.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.