Barça priprema potpuno ludu razmenu sa Bajer Leverkuzenom

Barça priprema potpuno ludu razmenu sa Bajer Leverkuzenom

Bila je ovo izuzetna sezona za Bajer Leverkuzen sa istorijskim bundesligaškim i nemačkim kup dublom. Werkself je leteo tokom sezone i izneo mnogo talenata. Među njima, očigledno nalazimo Džeremija Frimponga (23 godine). Holandski klip je napravio haos na desnom boku i završio sezonu sa 14 golova i 12 asistencija na 47 utakmica. Dok mu ugovor traje do juna 2028. godine, rodom iz Amsterdama je jedan od retkih igrača Bajer Leverkuzena koji je predodređen za odlazak i Pari Sen Žermen se posebno pozicionirao.

Međutim, narod regiona Ile-de-France nije jedini. Prema Sport, FK Barselona je takođe pod čarolijom igrača. Novi trener Blaugranas Hans-Dieter Flick posebno je zaveden profilom Džeremija Frimponga i želeo bi da ga privuče u Kataloniju. Problem je što ovaj projekat obećava da će biti komplikovan i skup. Drugi bod najviše zabrinjava FK Barselona, koja je finansijski ograničena, ali nema manjak ideja za ostvarenje svojih ciljeva.

Barça želi Jeremie Frimponga

Da bi to uradio, Blaugrana bi mogao da olakša fajl tako što bi integrisali igrače u jednačinu kako bi smanjili iznos koji je tražio Bajer Leverkuzen. I imajući ovo na umu, Katalonci su naciljili Ansu Fatija koji bi mogao da zadovolji Bajer Leverkuzen. Uz pozajmicu za 21-godišnjeg „vinera“ ili transfer po sniženoj ceni (između 10 i 15 miliona evra), FK Barselona bi tako mogla da smanji cenu koju će platiti Za Džeremija Frimponga.

Bajer Leverkuzen bi se doviрao i profil Ansu Fatija, ali neжe biti lako s obzirom da жe morati da ubede igraиa. Ansu Fati je izgleda rešen da završi predsezonu u timu Hansija Flika kako bi se borio za mesto u ekipi. Pozicija koja bi stavila tačku na moguću razmenu sa Džeremijem Frimpongom. Želeći da ojača svoje bokove, FK Barselona namerava da privuče Holanđanina za desnu stranu odbrane.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.