Real Betis želi Romaina Perauda

Real Betis želi Romaina Perauda

Stigavši na pozajmicu u Nicu prošlog leta iz Sautemptona, Romain Perraud (26 godina) je imao komplikovanu sezonu sa Aiglonsima. Odigrao je 21 meč, patio je od veoma dobre forme Melvina Barda koji mu je dozvolio da odigra samo 448 minuta. Međutim, francuski levi bek je i dalje popularan. Najavljenim odlaskom Abnera u Olimpik Lion i mogućim transferom Huana Mirande, Real Betis Balompié traži dva igrača za ovu poziciju.

Posle Brazilca Vitaoa (SC Internacional) koji je prioritet Verdiblancosa, Romain Perraud takođe udovoli andaluzijskom timu prema Relevo. Stigavši sa još godinu dana ugovora sa „Svecima“ gde se vratio ovog leta, Romain Perraud bi mogao da pozdravi ovo interesovanje španskog tima.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.