Fernando Tores novi trener Atlético rezervi

Fernando Tores novi trener Atlético rezervi

Legenda o Atlético de Madridu i penzionisan od 2019. i njegov japanski frilensing u Sagan Tosunu, Fernando Tores (40) je od tada krenuo u karijeru trenera. Trener atlético de Madrid U19 tima u početku, upravo je unapređen na poziciju trenera B es Matelassiers tima.

„Trener Madriđana, posle tri sezone u trenerskom timu Juvenila A, skače u rezervni tim crveno-belih posle osvajanja dve titule La Lige, Kupa šampiona i prve kvalifikacije kluba za finalnu četvorku Omladinske lige“, piše u saopštenju za javnost.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.