Real Madrid: Rodrygo promenio strategiju protiv Kajlijan Mbapea

Real Madrid: Rodrygo promenio strategiju protiv Kajlijan Mbapea

Nezadrživo je bio igrač izdvojen pre i posle najave dolaska Kajlijana Mbapea u Real Madrid. Ako je Vinicius Junior nedodirljiv, Rodrygo je očigledno igrač koji može da posluži kao osigurač u slučaju saobraćajne gužve u napadu Belih. Autor 17 golova i 9 asistencija na 51 utakmici ove sezone, 23-godišnjem Brazilcu će biti teško da odoli talasu Mbapea ako namerava da igra otpornika.

Nedavno je dao veću težinu glasinama o odlasku ostavljajući sumnju u svoju budućnost u španskoj prestonici, u trenutku kada se pominje interesovanje Mančester sitija i PSŽ-a. „Pa… Svašta može da se desi. Imam ugovor ovde, ali… Godine koje sam proveo ovde su mi bile zadovoljstvo. Kao što rekoh, još uvek želim da budem u ovom klubu, ali, da vidimo šta će se desiti. Sve je moguće.“ Od tada, Rodrygo se vratio unazad.

Rodrygo je odlučio

Prema ugovoru do 2028. godine, Auriverde internacionalac je nedavno nagovestio da u Casa Blanca ima mesta za sve (Mbappé + Endrick). „Moguće je igrati zajedno. Mislim da жe Anćeloti naći način. Dobri igrači moraju da igraju zajedno. » Da li je bivši igrač Santosa bio ubeđen da se predomisli? Izgleda da je tako.

U njegovoj sinoćoj emisiji, El Chiringuito uverava da se Real Madrid broj 11 odlučio. Čuveni španski šou uverava da Rodrygo apsolutno nije zabrinut zbog dolaska Kajlijan Mbapea. On zna da je često prvi koji je zamenjen tokom mečeva i zato nije nedodirljiv. Pored toga, Brazilac zna da ima podršku Karla Anćelotija. Na kraju, ideja da igra isključivo na desnoj strani ga ne nezadovolja. On zna da će biti velika konkurencija na levoj strani i u sredini sa Mbapeom i Viniciusom Juniorom, pa bi mogao da se fokusira i na jednu od retkih pozicija gde može da prisvoji mesto u startnoj postavci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.