Otkriće Luke Dončića o Kajlijan Mbapeu

Smešan mural Kajlijana Mbapea u Madridu

Od 1. jula Kajlijan Mbape će zvanično biti igrač Real Madrida. Ovaj 25-godišnji napadač potpisao je petogodišnji ugovor sa novokrunisanim šampionom Evrope, po okončanju ugovora sa Pari Sen Žermenom. Ovaj transfer oduševljava košarkaša Luku Dončića, igrača Zvezde Dalas Maveriksa u NBA ligi, bivšeg igrača Real Madrida i velikog navijača Kasa Blanke.

Na konferenciji za medije pred utakmicu 2 finala NBA lige protiv Bostona, Slovenac je prokomentarisao dolazak kapitena reprezentacije Francuske u špansku prestonicu. On je uz smeh priznao da je dugo znao da će se ovaj potez dogoditi, kao i da od potpisivanja još uvek nije razgovarao sa glavnom zainteresovanom strankom. Luka Dončić je i dalje, čini se, u kontaktu sa svojim bivšim saigračima iz Real Madrida, kako u fudbalu, tako i u košarci.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.