Začinjen odgovor Real Madrida Bajern Minhenu na Kajlijan Mbapea

Real Madrid ponovo odbio Emanuela Makrona

„Uvek možete da budete pohlepniji za novcem, ali svi oni koji su pohlepni za novcem postepeno će postati ekser u kovčegu fudbala. Ako, u nekom trenutku, sav novac nestane (sa pijace), neće ostati ništa za poslovanje. Govorimo o stotinama miliona. Previše je i u jednom trenutku, imamo utisak da će eksplodirati (…) Novac izlazi sa pijace. Nijedan klub to ne koristi. Igrači, porodice, agenti, svi imaju koristi, ali ne i klubovi.“. Reči Maksa Eberla, sportskog direktora Bajern Minhena, pričaju o gradu celog vikenda.

Lider bavarskog giganta nezadrživo je pomenuo potpisivanje Kajlijan Mbapea u Real Madridu, što je izazvalo pravi medijski plimni talas, ne samo u Španiji već širom sveta. Mora se reći da čak i da je Francuz stigao kao slobodan agent, Merenguesi nisu platili naknadu za transfer, neki mediji govore o bonusu za potpisivanje od oko 100 miliona evra.

Realov odgovor

Reči koje nisu, logično, udovolile interno na strani Real Madrida. Kao što je naznačeno Defensa Central, uprava Madriđana uverava da nije prekršila nijedan propis, bilo da se radi o La Ligi ili UEFA, kao i da ova operacija očigledno ne ugrožava klub finansijski, jer klubu ide veoma dobro sa ove tačke gledišta.

„Potrošili su 100 miliona evra na Kejna prošle godine“, priseća se menadžment Merengue. Neki jednostavno vide ljubomoru u ovakvim izjavama sportskog šefa Bajern Minhena, koji izlazi iz posebno prosečne sezone, a nije prvi put da su važni članovi bavarskog kluba dali takve komentare o drugim klubovima…

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.