Real Madrid: Prvo sećanje Zinedina Zidana sa Kajlijan Mbapeom

Real Madrid: Prvo sećanje Zinedina Zidana sa Kajlijan Mbapeom

Nekoliko dana pre početka Euro 2024 u Nemačkoj i nešto vremena nakon zvaničnog potpisivanja njegovog Real Madrida, Kajlijan Mbape je glavni akter u dokumentarnom filmu emitovanom ove nedelje uveče TF1. U ovom filmu koji prati celu njegovu karijeru, Zinedin Zidan govori i seća se testa koji je izveo mladi Mbape kada ga je legendarni broj 10 pozvao u madridski kamp:

„Prvi put sam ga sreo u Madridu i to je bilo da se oprobam pre nekoliko godina. Mora da je imao 13 ili 14 godina. Videli smo potencijal, videli smo šta može da uradi jer je u njegovim godinama imao takvu lakoću sa loptom, već je bio veoma brz. Svi su bili jednoglasni, želeli su ga u klubu. Posle se desilo nešto drugo, ali tačno, šta mu se desilo, šta su njegovi roditelji želeli, i to je takođe u redu.“, objasnio je legenda Real Madrida u dokumentarcu.

Avatar photo
O autoru
Nikola Čavić
Nikola Čavić je priznati novinar i trenutni urednik sajta Super Sport. Rođen i odrastao u Srbiji, Nikola je svoju strast prema sportu pretvorio u uspešnu karijeru, sa višegodišnjim iskustvom u izveštavanju o nacionalnim i međunarodnim sportskim događajima. Poseduje izuzetno znanje o različitim sportovima, posebno o fudbalu, košarci i tenisu, što mu omogućava da pruži dubinske analize i originalne sportske priče. Kroz svoju ulogu na čelu redakcije Super Sport, Nikola nastoji da održi visok standard profesionalnosti i tačnosti u sportskom novinarstvu.